Vandaag heb ik nieuwe luidsprekers besteld. Noodzakelijk want:
1) Het rubber van de speakers verkruimelen en zijn gescheurd.
2) De huidige zijn te groot voor de nieuwe woonkamer.

Terwijl ik op de bank uitpuf van de rit naar de stad en de bestelling, bedenk ik me dat ik vooral mannen in de speciaalzaak met een speurend en bedenkelijk gezicht voorbij heb zien slenteren. Zowel vandaag, als twee weken geleden toen ik een langdurige luistersessie heb gedaan. Blijkbaar stellen weinig vrouwen eisen aan geluidskwaliteit. Of maar weinig vrouwen is geleerd te leren luisteren. Ik heb een broer die in zijn tienerjaren zijn eigen luidsprekers bouwde. Ongemerkt ben ik besmet met kennis en een luisterend oor.

Welke luidsprekers? Ik doe een stap terug in geluidskwaliteit ten opzichte van mijn Infinity Delta 40. Kleiner past beter in het huis en het budget. Het wordt een paar boekenplankluidsprekers: Bowers & Wilkins 685 S2. Goed genoeg en te vervangen als de jongste bewoner in huis er iets geks mee doet. In ieder geval fijner voor mijn oren dan de Sonos Playbar die mijn broer tegenwoordig al acceptabel vindt 😉

Reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.