Van die dingen die je moet fixen

Van kabel naar ethernet wandcontactdoos

De vorige bewoners hebben de coaxkabels vervangen door ethernetkabels. Heel praktisch, alleen hebben ze het enigszins provisorisch gedaan. De kabels waren voorzien van een stekker en door de oude coax wandcontactdozen getrokken. Niet de meest charmante oplossing, vooral niet omdat de dozen niet meer in de muur geschroefd zaten en de lengte van de kabels afgemeten was op hun gebruik, niet het onze. De kabel op mijn werkkamer was bijvoorbeeld te kort om in mijn iMac te pluggen. Eindelijk heb ik de tijd genomen om een ethernetwandcontactdoos te installeren. Ben ik eindelijk van dat lelijke gat naast m’n bureau af. Nu de andere kamers nog.

0

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.