Het gaat gebeuren! Ton en ik organiseren weer een ‘birthday unconference’. Zelfde concept, nieuwe locatie. De reden? Ik word 30 augustus 40. Dat wil ik groots vieren met leuke mensen om me heen. Zoals jij.

Smart Stuff That Matters (STM18) – 31 augustus en 1 september – Amersfoort.

In vogelvlucht:
Vrijdag 31 augustus is de ‘unconference’. Een dag lang de diepte in en tinkeren rondom het thema Smart Stuff That Matters
Zaterdag 1 september is het feest. Mythische grillworst, wijn, bier en menselijk vermaak voor groot en klein.

De unconference:
Als thema hebben we dit jaar gekozen voor Smart Stuff That Matters. Geeks onder ons denken dan meteen aan gadgets en Internet of Things, maar wij kijken breder naar het onderwerp. Hoe kunnen we lokaal handelen naar globale ontwikkelingen? Welk gedrag past daarbij? Welk gereedschap hebben we dan nodig? Wat is slim te organiseren binnen je eigen familie en buurt? Welke vaardigheden en digitale geletterdheid heb je nodig om een ‘smart citizen’ te zijn?

Het thema is gezet, de invulling komt van jou. Als je deelneemt aan onze unconference geef je actief vorm aan de inhoud van het programma. Je kunt suggesties doen voor een gespreksonderwerp, een korte presentatie geven, een demonstratie geven van iets dat je zelf hebt gemaakt of gebruikt, of wat je maar wilt delen met de groep tijdens de dag.

En tinkeren kan ook! Onze vrienden van Frysklab zetten de bus weer voor onze deur, dus Smart Stuff ter plekke maken is mogelijk!

Goed om te weten, de voertaal is Engels.

Het feest:
Vanaf 15:00 uur staat onze deur open en kort daarna gaat de grill aan voor onze mythische worsten. We zorgen voor eten (ook voor niet-vlees eters), drinken en entertainment voor de kinderen. Met elkaar tinkeren in de bus van Frysklab, kletsen, vissen en muziek maken (piano en gitaren aanwezig), het is allemaal mogelijk.

Aanmelden
Wil je ook meedoen met STM18? STM18 is een privé-event en meedoen kan alleen op uitnodiging. Wil je een uitnodiging ontvangen? Neem contact met me op of gebruik het webformulier om je interesse aan te geven.

Alle praktische en achtergrondinformatie vind je op het blog van Ton:
https://www.zylstra.org/blog/stuff-that-matters-unconference-2018-smart-home-edition/

Lees ook ons boek ‘How to unconference your birthday‘ waarin we vertellen hoe we het de eerste keer hebben georganiseerd.

Reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.