Ik ben wie ik ben

Luister vooral de audioversie van dit gedicht:

Klik om de volledige tekst te zien

3
4 Reacties
 1. Hi Elmine,

  Pittig, pittig einde!

  Je hebt een goede stem. Heel anders dan dat je tegenover mij zit. Dan heb ik beeld erbij. En realiseer ik mij nu dat dit misschien wel veel afleidt van wat je te vertellen hebt. De aandacht wordt dan verdeeld over meer zintuigen. Grappig om te ervaren.

  Tot slot, knap hoe je dit gedicht (verhaal) in elkaar hebt gezet. Ik kan het niet altijd volgen maar dat is denk ik ook de bedoeling. Het laat aan de verbeelding over.

  Leuk! Tot snel.
  Robin

 2. Nu toegekomen aan luisteren Elmine. Ik was je stem zo’n beetje vergeten. Prettig om naar te luisteren. Na het luisteren de tekst gelezen.
  Bij het mannetje in lichtblauw hemd had het duidelijk moeten zijn, maar dat was het niet. Goed geschreven dus.
  Die piemel die hij wel had willen hebben? Die kan ik niet plaatsen. Als hij een zij is maar een hij wil zijn, dan zou deze agressie er niet uitkomen.
  Tja, mooi om dus meegenomen te worden in wat voor mij een gedeeltelijk raadsel is dus.

  Groet, Sia

  • Dank je voor je lieve woorden Sia! En over die piemel, een hint: iemand in transitie heeft soms nog iets dat niet past bij vrouw zijn. En mijn hoofdfiguur schat die groter in dan die van de man die slaat. Snap je ‘m nu?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.